Korfbaltalenten uit Weststellingwerf geselecteerd voor het regioteam

V.l.n.r. Annemijn Woudstra, Nezar Mardini en Liv Glorie. Eigen foto Eigen foto

In de selectie voor het Regionale Talenten Team Noord U17 zijn drie korfballers van SIOS opgenomen.

Bij de heren is dat Nezar Mardini. Bij de dames zijn Liv Glorie en Annemijn Woudstra in de selectie opgenomen. De spelers trainen op maandagavond in Sportstad Heerenveen onder leiding van Marco Zegwaard en Redmar Bauer.

Het RTC Noord U 17 neemt in 2023 deel aan een aantal evenementen, waaronder het Hemelvaartstoernooi in Maassluis, het Voorselectietoernooi en in december speelt het team de Korfbal Challenge in het Topsportcentrum in Rotterdam.

In het Regionaal Talenten Team U15 zijn ook een aantal Weststellingwerfse korfbaltalenten opgenomen. Dit team staat onder leiding van het technisch duo Johan Glorie/Jan Woudstra, dat dit seizoen ook SIOS B1 onder haar hoede heeft. Naast jeugdleden van DOS’46, Heerenveen, Harich, Kinea en Emmeloord zijn Aniek de Jong, Iris Fledderus en Cas de Lang van SIOS, Jens Nijboer van Lintjo en Maud van der Lende, Daan Hoogenkamp en Dion Oostra van SCO geselecteerd voor het regioteam. Via tweeweekse trainingen bereidt het team zich de komende maanden voor op de krachtmeting met alle overige 15 RTC’s in Nederland op Hemelvaartsdag.

Nieuws

menu