Johnny Jansen reageert op ontslag: 'Een eer om zo lang onderdeel te mogen zijn van SC Heerenveen'

Johnny Jansen: ,,Ik hoop dat we na het vertrek van Joey Veerman goals en assists terugkrijgen." FOTO ANP

Johnny Jansen zag SC Heerenveen de voorbije jaren naar eigen zeggen veranderen. ,,Op en om het veld.” Maar volgens de Noordwoldiger, die maandagavond door SC Heerenveen werd ontslagen, was het ‘een eer’ om zo lang bij de club te mogen werken.

,,Ik ga hier met opgeheven hoofd door de voordeur naar buiten”, aldus Jansen. ,,Op dit moment wordt een periode afgesloten die bijna de helft van mijn leven heeft geduurd. Ik heb bij deze mooie club mogen werken met veel talenten. Een groot aantal daarvan hebben hun weg op een hoger niveau kunnen vervolgen, wat ook weer goed was voor de financiële positie van de club. Daar mogen we met elkaar trots op zijn.”

Volgens Jansen zag hij de club de voorbije jaren veranderen. ,,Tijdens die veranderingen heb ik elke dag alles gegeven om binnen de mogelijkheden het best haalbare resultaat te behalen. Voor de club en individuen, qua ontwikkeling en resultaat.”

,,Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik hier gekregen heb om mijzelf als mens en trainer te ontwikkelen”, besluit Jansen. ,,Het was voor mij een eer om zo lang onderdeel te mogen zijn van SC Heerenveen.”

Nieuws

menu