Jeroen Dekker en Henrie Rijke doen een stap terug bij vv Willemsoord

.

Bij de voetbalvereniging Willemsoord wordt komende zomer een stuk historie afgesloten, want Henrie Rijke en Jeroen Dekker zitten vanaf dan niet meer als trainersduo in de dug-out.

„Henrie Rijke en ik doen een stapje terug en er komt een nieuwe trainer”, geeft Jeroen Dekker aan. „Wij denken dat het goed is voor deze spelersgroep en dat het tot nieuwe energie gaat leiden.”

Prestatiegericht

Dekker was als speler-trainer een van de mannen achter de totstandkoming van het zaterdagvoetbal in Willemsoord. Vanaf het seizoen 2012-2013 begon de van oorsprong zondagclub met een prestatiegericht team op de zaterdag. En niet zonder succes, want in z’n tweede seizoen in de vijfde klasse dwong het team via een kampioenschap, met meer dan 100 gescoorde doelpunten, promotie naar de vierde klasse af. Het werd een kortstondig verblijf op dat niveau, want door het winnen van de eerste periode mocht de groen-witte brigade deelnemen aan de nacompetitie. Deze werd succesvol afgesloten en zo was promotie naar de derde klasse een feit.

Vanaf de start van de zaterdagtak stond Jeroen Dekker te boek als trainer, om vervolgens in het seizoen 2016/2017 met Henrie Rijke gezamenlijk de trainerskar te trekken. Daarin gaat dus aan het eind van het huidige voetbalseizoen verandering komen. „We zijn al in gesprek met een opvolger“, aldus Dekker.

Nieuws

Meest gelezen