Jasmein de Boer en Look At Me winnen golden ticket

Jasmein de Boer en Look At Me ontvangen het golden ticket van de organisatie.

Jasmein de Boer en Look At Me ontvangen het golden ticket van de organisatie. Eigen foto

Jasmein de Boer en haar paard Look At Me wonnen op de selectiewedstrijd voor de Horses2Fly Cup in Tolbert het 1.10 parcours. De combinatie van van PSV de Caprilli bemachtigde zo het Golden ticket voor de finale van de Horses2Fly Cup, die plaatsvindt tijdens het internationale paardenevenement Indoor Friesland in Leeuwarden.

De rubriek van het 1.10 parcours was zeer groot. Na een foutloos basisparcours zetten Jasmein en Look At me een razendsnelle barrage neer, waardoor ze hun 39 concurrenten te snel af waren. Ze waren de enige combinatie die het barrageparcours in minder dan 32 seconden foutloos aflegde.

Jasmein is de tweede amazone die zich namens de Caprilli plaatst voor Indoor Friesland. Eerder kwalificeerden Marianne Wortel en Golden zich in Exloo voor de Horses2Fly Cup. Jasmein de Boer en Look At Me verschijnen 19 oktober aan de start van het 1.10 parcours tijdens Indoor Friesland. Marianne Wortel en Golden gaan op diezelfde dag de strijd aan in het 1.20 parcours.

Indoor Friesland vindt na een aantal jaren van afwezigheid voor de 41e keer plaats. Het evenement is van 19 t/m 22 oktober in het WTC Expo in Leeuwarden. Er staat zowel nationaal als internationaal springen op het programma. Ook zijn er diverse shows en is er een strodorp.