IJs- en skeelerclub Lindenoord huldigt leden

De 46 leden die deelnemen aan de finale van de clubcompetitie.

De 46 leden die deelnemen aan de finale van de clubcompetitie. Lenus van der Broek

Ondanks de regen kon de finale van de clubcompetitie skeelerclub Lindenoord doorgaan. Niet in Wolvega, maar op de skeelerpiste van Sportstad in Heerenveen.

De pupillen en kadetten werden door de toeschouwers luid aangemoedigd. Na de wedstrijd werden de leden gehuldigd die prijzen wonnen op het NK en/of aan het EK deelnam. Ruurd Dijkstra werd gememoreerd omdat hij op het NK goede resultaten behaalde en daardoor Nederland mocht vertegenwoordigen op het EK in Italië. Mathias Vosté deed voor België mee aan het EK. Jeugdtrainer Jarno Haitjema won op het NK 3 bronzen en 2 zilveren medailles en nam ook deel aan het EK.

Tijdens de huldiging was er ook aandacht voor de vele vrijwilligers, de technische- en skeelercommissie het bestuur en de trainers. Trainers Bianca van der Meer en Maaike de Kroon werden in het zonnetje gezet omdat zij niet alleen trainingen verzorgen, maar ook leden op wedstrijden coachen en het clubkamp en de clubwedstrijden organiseren.

Skeelerclub Lindenoord is flink gegroeid. Aan de laatste wedstrijd namen 46 leden deel, die allemaal een prijs in ontvangst namen.

De uitslag staan op www.lindenoord.nl