De Caprilli huldigt clubkampioenen Jasmein de Boer en Ilse Hoekstra

Clubkampioenen Jasmein de Boer en Ilse Hoekstra met sponsor Gert Thomas. Eigen foto

Jasmein de Boer en Ilse Hoekstra zijn de clubkampioenen van PSV de Caprilli in Sonnega. Zij zetten het beste resultaat neer in de dressuur en het springen.


Jasmein de Boer met haar paard Look At Me was de beste bij de Linderuiters. Bij de Stuyvesantruiters ging Ilse Hoekstra met haar pony Doux er met de titel vandoor. Beide combinaties kregen een deken uitgereikt.

Jasmein de Boer en Look At Me reden 202,5 punten bij elkaar in de L1 dressuur. Samen met hun foutloze basisparcours en foutloze barrage in het L springen was dit resultaat het beste van de dag bij de paarden. Ook Ilse Hoekstra en Doux reden een foutloos basisparcours en een foutloze barrage, in de klasse L categorie B. Daarnaast reden ze 193,5 punten bij elkaar in de B dressuur, wat de combinatie de titel opleverde.

Koningsdag

Rebecca Hoffmann & Mr. Lex en Arthur Hoffmann & Etorito zetten samen de snelste tijd van de dag neer en wonnen het duo springen. Zoals gebruikelijk werden de clubkampioenschappen gereden in het thema Koningsdag. De mooist verklede combinaties ontvingen een attentie. Bij de pony’s was dit Nathalie Stienstra met haar pony Soranja, bij de paarden wonnen Jasmein de Boer & Ayla Baas, die beiden hun schimmels met oranje koeienvlekken tot koe hadden getransformeerd.

Naast de clubkampioenstitels werden er voor de dressuur en het springen prijzen uitgereikt. Bij de dressuur bij de paarden won Jasmein de Boer met Look At Me, gevolgd door Dionne Thomas met Ilias en Miranda Bethlehem met Sunshine. Bij de pony’s won Alieke Hoekstra de eerste prijs met Mighty. Dit was tevens de hoogste score in de de dressuur. Cassandra Jonkers en Rebecca Hoffman eindigden op een gedeelde tweede plaats.

Bij de paarden won Jasmein de Boer met Look At Me de eerste prijs. De tweede prijs was voor Malon Reuvekamp met Chun D’Ealterhof Z. Bij de pony’s won Alieke Hoekstra met Mighty. Ilse Hoekstra en Doux eindigden op de tweede plaats en Amarenske Mietes won met Zonnedame de derde prijs.

Nieuws

menu