Bezorging Stellingwerf

Bezorging van de abonneekrant zie mijn.stellingwerf.nl

Waar wordt de gratis krant verspreid?
Stellingwerf gratis krant wordt wekelijks op dinsdag verspreid in de gemeente Westellingwerf. 

Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afhaalpunt of de digitale versie lezen. 

Kan ik de krant digitaal lezen?
Op deze website kunt u de krant digitaal lezen. Klik hier om de krant te lezen. Of meldt u aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang de digitale krant wekelijksHet archief is te vinden op dekrantvantoen.

Ik heb geen krant ontvangen of een andere klacht. Wat nu?
Meld dit via het klachtenformulier onderaan deze website. Vul de klachtgegevens in. Deze informatie komt dan direct bij de verspreidorganisatie terecht zodat die uw klacht meteen in behandeling kan nemen. De gegevens die u hiervoor moet invullen, behandelen wij uiteraard volgens de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan? Lees dan onze privacy statement.

Ik wil graag bezorger worden bij mij in de buurt, hoe pak ik dat aan? 
Meld je aan bij FRL verspreidingen. Het werkt heel eenvoudig. Als je je hebt aangemeld, wordt contact met je opgenomen door de verspreidorganisatie in jouw woonplaats. Bezorgen kan bijna iedereen en het is leuk werk. Er geldt een minimum leeftijd van 13 jaar.

Afhaalpunten Stellingwerf, gratis editie - u kunt hier zelf de krant ophalen:
De Blesse
: AVIA tankstation De Blesse, Steenwijkerweg 33
Noordwolde: 't Buurthuus Dorpscentrum, Hoofdstraat Oost 34-A; Jumbo, Industriestraat 18; Primera, Hoofdstraat Oost 1
Oldelamer: Bed&Breakfast Ruimzicht, Kerkeweg 20
Spanga: Brandsma Spanga, Spangahoekweg 67
Wolvega: Albert Heijn, Van Harenstraat 66; Gemeentehuis, Griffioenpark 1; Joontjes tankstation, Grindweg 142; Jumbo, Markt 31; Primera, Hoofdstraat Oost 39

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de digitale krant lezen.

Bezorgklachten indienen gratis krant
U kunt een klacht indienen als u in de gemeente Weststellingwerf woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier ons Privacy Statement.

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-8004000

Familieberichten.nl