Opera Nijetrijne wordt dit jaar weer op de Scheene gehouden

Foto: Lenus van der Broek

Stichting Opera Nijetrijne is druk bezig met de voorbereidingen van de elf voorstellingen van de opera ‘Expositie op Drift’ in Natuurpark De Rottige Meente.

De tenten zijn afgelopen woensdag opgezet door tentenbedrijf Van Kammen en met hulp van enkele vrijwilligers. Het team van deskundigen is druk bezig het opbouwen van het decor. Evenals in 2010 zijn de voorstellingen op het water van de Scheene.

Het materiaal werd per boot vanaf de Pieter Stuyvesantweg over de Scheene aangevoerd. Het is voor de 21ste keer dat Opera Nijetrijne een operavoorstelling op deze locatie in de open lucht aan de Scheene in Natuurpark Rottige Meente organiseert.

Uitvoerend producent Yvon Scheper is blij met een vaste groep bezoekers, de bijna 1000 Vrienden van Opera Nijetrijne. Er worden dit jaar rond de 2400 bezoekers verwacht. Er zijn in augustus totaal elf voorstellingen. De meeste voorstellingen zijn al uitverkocht, alleen op 19, 20, 23, 25 en 26 augustus zijn nog een paar kaarten beschikbaar, zie hiervoor www.operanijetrijne.nl .

Nieuws

menu