Nadine de Ruiter start fotoworkshops

Oldeberkoop – Met veel enthousiasme introduceert Nadine de Ruiter haar Workshops Fotografie. Door de jaren heen heeft ze hiervoor vele verzoeken gekregen en gaat nu haar kennis overbrengen.

De belangstellenden kunnen kiezen uit een workshop basis fotografie of de Walk @ Oldeberkoop. In de basisfotografie leer je werken met je camera en komen elementen aanbod zoals: diafragma, ISO en sluitertijd. Het gebruik van licht, maakt de foto en dat zal Nadine dan ook verder uitdiepen. De workshop Walk @ Oldeberkoop is voor de belangstellenden die al een tijdje fotograferen en graag verdieping willen leren. Je leert op verschillende manieren door de lens kijken, waardoor meer beleving in de beelden te vinden is. De focus zal voornamelijk liggen op het gebruik van licht, waarbij opdracht worden uitgevoerd zoals portret, straatfotografie, journalistiek en omgevingsfotografie.

Tijdens de wandeltocht word je geprikkeld om een eigen gevoel voor beeld te ontwikkelen. Door de kleine groepjes is er tijd voor veel persoonlijke aandacht, vragen en tips van Nadine. De basis workshop wordt gehouden op 2 maart, 13 april en 3 mei. De Walk @ Oldeberkoop is op 15 maart en 5 april. Voor meer informatie kijk op de website www.nadinederuiter.nl.