Olyphia verspeelt voorsprong; VWC en De Blesse komen goed uit winterstop

Noordwolde - Olyphia redde het zondagmiddag ondanks een vroege voorsprong niet tegen GVAV Rapiditas. De Weststellingwerfse derdeklassers verloren, de vierdeklassers deden goede zaken.

Olyphia kwam door een doelpunt van Remon Hankel op voorsprong in de uitwedstrijd tegen GVAV Rapiditas. Bij rust keken de bezoekers tegen een 2-1 achterstand aan door doelpunten van Ingmar Liezenga en Patrick Venema. Opnieuw Venema en Rashid Conquet bepaalden de eindstand op 4-1 in het voordeel van de Groningers. Olyphia staat na de nederlaag op de voorlaatste plaats in de 2e klasse K.

Oldeholtpade en Trinitas

Oldeholtpade verloor op eigen veld met 0-2 van Read Swart. Wiebe Lageveen en Geert Bosscher scoorden voor de bezoekers. Trinitas ging op bezoek bij Veno met 1-0 onderuit. Roy Visscher maakte het enige doelpunt.

De Blesse en VWC

De Blesse en VWC speelden hun eerste wedstrijd na de winterstop. De Blesse won met 1-2 bij FC Ulu Spor. Johnny Sloot en Yannick Kemerink scoorden voor de nummer 2 van de 4e klasse A. VWC boekte een 0-2 zege bij Udiros. Jordi Krikke en Robin baas waren de doelpuntenmakers.

De wedstrijden van de Weststellingwerfse vijfdeklassers werden afgelast.

Meer uitslagen en standen staan op www.stellingwerf.nl/uitslagen/zondag/