Bekroond schrijversechtpaar geeft lezing voor abonnees

Oldeberkoop - De schrijvers Marianne en Theo Hoogstraaten, die voor hun oeuvre zijn onderscheiden met de Gouden Vleermuis 2018, houden op 17 januari een lezing in Olderberkoop. Voor die lezing is opgave noodzakelijk.

De avond is alleen voor abonnees van de Stellingwerf of de Nieuwe Ooststellingwerver toegankelijk. Opgeven kan via weekblad@ndcmediagroep.nl of via telefoonnummer 06-29074692.

Het echtpaar uit Elsloo vertelt over hun thrillers, die vaak een mix zijn van heden en verleden. Ook hun laatste historische roman; Wat niemand weten mocht, komt aan bod.

Marianne leest een stukje voor uit Amalia’s erfenis, hun nieuwe roman die in april verschijnt. Theo vertelt over de research daarvoor.

Thriller verschijnt als feuilleton in de krant

Een van hun thrillers verschijnt vanaf maart als feuilleton in de Nieuwe Ooststellingwerver. De redactie wil de lezers betrekken bij de keuze.

Nadat Marianne en Theo Hoogstraaten iets hebben verteld over hun werkwijze, lezen ze fragmenten voor uit de twee thrillers die hun uitgever ter beschikking stelt. Het publiek kan ter plekke stemmen op een van de twee titels.

Het boek met de meeste stemmen wordt het nieuwe wekelijkse vervolgverhaal in de krant. De lezing vindt plaats in Hotel Lunia en is alleen toegankelijk voor abonnees van de Nieuwe Ooststellingwerver en de Stellingwerf. Aanvang 19.30 uur, de toegang is gratis.

Tijd om boeken te signeren

Na afloop kan iedereen een gesigneerd boek van de auteurs aanschaffen.