Texaco wordt Argos in Boijl

Boijl – Het Texaco tankstation in Boijl is vanaf december omgedoopt tot Argos tankstation. Iedereen die komt tanken, krijgt tijdens de openingstijden van de winkel AHB Boijl een leuke attentie, zolang de voorraad strekt.

Het station biedt Euro 95 ongelood en Diesel en tevens mengsmering en Petroleum, die laatste twee zijn in de winkel verkrijgbaar. Het gaat om een 24-uur service station. Tijdens de openingstijden van de winkel kan de klant ook gewoon met contant geld betalen.

‘We hebben ervoor gekozen een Argos tankstation te worden vanwege de mogelijkheden voor de klant’, zegt Els Veenstra. ‘We kunnen via Argos een scherpere prijs bieden.’ Het is te merken. Het is druk aan de pomp. Wat er naast de concurrerende prijs is veranderd? Het logo, de pompkleuren en er staat sinds kort een prijsbord, waarop de literprijzen van de benzine en diesel worden aangegeven. Ook is de betaalpaal geüpdatet, zodat het voor de klanten veiliger is met de pinpas te betalen.

‘Tevens kunnen wij de klant van dienst zijn tijdens de tankbeurt. Niet alleen door ze de mogelijkheid te bieden contant te betalen, wij kunnen ook helpen met tanken. Geen probleem.’

Winkel

De naastgelegen winkel, die dit jaar dertig jaar bestaat biedt een verkoopoppervlak van 1900 vierkante meter. Onder het veelzijdige assortiment is onder andere gereedschap en alles voor de aanleg en het onderhoud van de tuin te koop. Daarnaast ontbreekt het er niet aan hang- en sluitwerk, schoeisel en benodigdheden als voer voor dieren. Uiteraard verkoopt de winkel ook diverse oliën en koelvloeistoffen.

Dierliefhebbers halen hun hart op in de winkel. Niet alleen de eigenaren van een hond of kat kunnen er terecht; ook voor de meeste klein dieren heeft de zaak voer- en dierenbenodigdheden als voerbakken en afrasteringen. Er is ook veel voor het paard. Op de bovenverdieping vindt de klant een afdeling vol ruitersportartikelen.

Tuin- en park machines

De onderneming op Boylerweg 57 in het dorp staat vol met tuin- en parkmachines. En naast de vele maaimachines, hakselaars, strimmers en bosmaaiers, vinden de eigenaars Anne en Els Veenstra het advies en onderhoud net zo belangrijk. Het personeel geeft de klant technische uitleg van de machines, maar zij voorzien de klant ook van de mogelijkheid om het aangeschafte apparatuur te onderhouden of te repareren. Daarvoor is een werkplaats ingericht. ‘Momenteel is het uitermate geschikt om alle apparaten even een flinke onderhoudsbeurt te geven. In het voorjaar is het daarvoor meestal erg druk’, laat Veenstra weten.

Bestrating

Naast het pand vindt de klant alle benodigdheden om bestrating aan te brengen als stenen, tegels, zand en (sier)grind), maar ook als iemand een nieuw tuinhuisje wil plaatsen, is deze via de zaak te bestellen.

Kijk voor meer info op: www.ahbboyl.nl.