Regina Forte treedt op in kerkje Elsloo

Elsloo - Regina Forte treedt vrijdag 9 november op initiatief van Muziekwerf+, een onderdeel van de Stichting Kunstwerf, op in de Nederlands Hervormde Kerk in Elsloo.

Het repertoire voor deze avond is speciaal samengesteld en staat in het teken van de liefde en de romantiek. De avond begint om 20.00 uur.

Regina Forte is ontstaan in het najaar van 2014 vanuit een gezamenlijke wens om strijkkwartetten te spelen. Het strijkkwartet mag dan bekend staan als één van de moeilijkste muziekgenres, veel grote componisten hebben hun beste muzikale ideeën voor het strijkkwartet bewaard. Regina Forte is de uitdaging aangegaan en beleeft veel plezier aan deze composities, zonder toeters en bellen of grootse effecten, maar van een muzikale schoonheid in zijn zuiverste vorm.

Tijdens dit Concerto Romantica in Elsloo worden werken gespeeld van o.a. Händel, Vivaldi, Borodin, Bach, Dvorak, Piazzola, maar ook het door Aznavour geschreven ‘She’ komt voorbij. Een concert met zeer toegankelijke en gevarieerde muziek.

Wie zeker wil zijn van een plekje kan reserveren via de website www.kunstwerf.com.