Stuyvesant Sailors zingen in De Meenthe

Wolvega - Na het succesvolle theaterprogramma over het leven van Pieter Stuyvesant voeren de Stuyvesant Sailors op 28 oktober hun nieuwe theaterprogramma op.

De titel van het programma is “He’j’m et al heurd”. De première is in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Het vorige programma over het leven van Pieter Poot werd na de uitvoering in de Meenthe ook succesvol opgevoerd in het 't Buurthuus in Noordwolde en in de Skans in Gorredijk.

Het nieuwe theaterprogramma is een afwisseling van zeemans- en popliederen en humoristisch sketches. Het speelt zich allemaal af in een alledaags café en staat bol van de roddels en achterklap.

Dit is, voorlopig althans, de enige mogelijkheid om deze voorstelling bij te wonen. Hierna richt het koor zich op het kerstprogramma. In de tweede helft van december vinden er een aantal kerstoptredens plaats, de meeste daarvan in de beslotenheid van verzorgingstehuizen. De Stuyvesant Sailors nemen ook deel aan het bekende Dickensfestival in Lemmer, op zowel  15 als 16 december.

Voor de voorstelling “He’j’m et al heurd” die om 14.00 uur begint zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website van de Meenthe, www.demeenthe.nl, en aan de kassa van het theater.