Circustent op veld bij obs Heidepolle

Wolvega - Woensdag staat voor obs Heidepolle in het teken van het circus. Er staat dan een circustent op het veld nabij de school. Er volgen voorstellingen en kinderen mogen zelf ook circusacts leren.

De dag begint in de circustent op het veld bij de gymzaal met een circusvoorstelling van circus Salto voor de kinderen. Daarna leren de kinderen allerlei activiteiten, die te maken hebben met het circus, zoals jongleren, balanceren, koorddansen, piramidebouwen en ga zo maar door.

In de middag genieten de kinderen van elkaars circusact en laten ze aan elkaar zien welke mooie kunsten zij geleerd hebben. ’s Avonds wordt de dag afgesloten, met een voorstelling voor de ouders en broers/zussen. Er worden dan twee voorstellingen gegeven: de eerste start om 18.15 uur. In deze show zullen
de kinderen uit de groepen 1/2A, 1/2B, 4B/5B, 5A en 7A hun kunsten laten zien. De tweede voorstelling start om 19.30 uur. Rond 20.30 uur is deze voorstelling afgelopen. In deze show zullen de kinderen uit de groepen 3, 4A, 6A, 6B/7B en 8 hun kunsten laten zien.