Primera verkoopt OV kaart

Wolvega - Winkelketen Primera en NS gaan ook dit jaar de samenwerking aan voor de verkoop van de OV Dagkaart. Dit is een OV brede Dagkaart, waarmee de reiziger een dag lang onbeperkt kan reizen met de trein, bus, tram en metro door heel Nederland tegen een vaste lage prijs.

Uniek is dat de OV Dagkaart die bij Primera wordt aangeboden geldig is voor trein, bus, tram en metro en dat de OV Dagkaart ook op doordeweekse dagen tijdens daluren geldig is. Dat dit een goede aanbieding is, is ook uit de verkopen van vorig jaar gebleken.

‘In 2017 waren wij al snel uitverkocht en wij hebben gemerkt dat klanten er het hele jaar door om komen vragen. Wij zijn dus blij dat wij ook dit jaar onze klanten weer kunnen laten profiteren van deze aantrekkelijke actie’, zegt Gerrit van Wijhe, ondernemer van Primera ’t Rokertje in Wolvega. Tot en met 16 september is deze OV Dagkaart alleen bij Primera te koop. De OV Dagkaart is direct na aankoop te gebruiken tot en met 28 oktober 2018. Meer informatie is te vinden op: www.primera.nl/OVDagkaart.