Europese, landelijke en provinciale CDA’ers zaterdag in Wolvega

Wolvega - Europarlementariër Esther de Lange, Tweede Kamerlid Harry van der Molen en de Friese gedeputeerde Sander de Rouwe zijn aankomende zaterdag met hun lokale CDA-partijgenoten in het centrum van Wolvega.

Het CDA wil op deze manier laten zien welke mogelijkheden de lokale volksvertegenwoordigers hebben om aandacht voor lokale onderwerpen te vragen.

'Als raadslid van het CDA heb je de mogelijkheid om aandacht te vragen in Brussel, Den Haag en in het Provinciehuis voor lokale problematiek', legt lijsttrekker Frans Kloosterman van CDA Weststellingwerf uit, 'Voorbeelden zijn thema’s als de lagere lasten, kleine scholen, de effecten van de accijnzen, problematiek rond coffeeshops, de aanleg van wegen en duurzaamheid. Samen staan we sterk met al die afdelingen en onze landelijke vertegenwoordigers'.

Kloosterman benadrukt dat CDA Weststellingwerf op deze manier op de lange termijn meer voor mensen kan betekenen. 'Lokale partijen komen en gaan en kunnen daardoor waarschijnlijk minder stabiliteit geven naar de toekomst. Wij zijn er voor nu en in de toekomst om ons te laten zien en te horen wat er bij u leeft'.

De CDA'ers zijn zaterdag tussen 11.00 en 12.30 uur in het centrum van Wolvega. 's Middags is CDA Weststellingwerf in Woonzorgcentrum LindeStede in Wolvega.