Koffie met een ‘cop’

Wolvega - Wie eens een kop koffie wil drinken met de politie, kan zaterdag terecht in het inloophuis aan de Breuningslaan 63 in Wolvega.

De politie houdt daar dan ‘Koffie met een cop’, waarbij het de bedoeling is dat iedereen die iets wil vragen, melden of bespreken met de politie dat onder het genot van een kop koffie kan komen doen. Op deze manier wil de lokale politie op een laagdrempelige manier in contact treden met de burgers. De eerste editie van Koffie met een cop is dit jaar op zaterdag 10 maart van 10 tot 12 uur aan de Breuningslaan 136 in Wolvega. Ook op 16 juni, 8 september en 17 november wordt is de politie aanwezig in het inloophuis.

Op donderdag 15 maart is er in het centrum van Wolvega weer een pop-up bureau van de politie, net als afgelopen dinsdag het geval was. De hele maand maart staat de politie één keer per week met zo’n pop-up politiebureau in het dorp, waar mensen ook voor alles wat ze met de politie willen bespreken terecht kunnen. De pop-up is ter herkennen aan een grote blauwe politie-vlag.