Examenkoorts bij De Splittinge

Noordwolde - Bij judovereniging De Splittinge in Noordwolde zijn zaterdag de halfjaarlijkse examens gehouden.

Alle judoka's deden examen voor een hogere band of slip. Er waren veel ouders, grootouders ,familie en vrienden komen kijken. Er werd begonnen met een wedstrijd tussen de ouders en de judoka's. De judoka's wisten dit te winnen.

Iedereen is geslaagd voor het examen. Meester Kevin Bekhof en meester Robin Bekhof namen het examen af en deelden ook de diploma's en de bijbehorende versierselen uit.

Voor de witte band met oranje slip zijn geslaagd Lotte van de Veen en Leon de Boer. Voor de witte band met blauwe slip is geslaagd Michel Dam. Voor de witte band met bruine slip zijn geslaagd Kane Jongschaap en Oscar van der Goot. Voor de gele band zijn geslaagd Senna Veldhuizen, Erik Mulder, Lucian Santing en Lars Stuurman. Voor de gele band met groene slip zijn geslaagd Thom Coenrades, Jethro Jonkers en Tim Menger.

Voor de gele band met bruine slip zijn geslaagd Maurits Boers, Daan de Groot, Pijke Noordam, Jurgen Westra en Luuk Pastoor. Voor de oranje band is geslaagd Ben Mulder. Voor de oranje band met blauwe slip zijn geslaagd Daan Westra, Gerjan Janssen en Tim Stuurman. Voor de oranje band met bruine slip zijn geslaagd Justin Veen, Michael Barelds ,Nick Coenrades en Martijn Slootstra.

Voor de groene band zijn geslaagd Niels Bosma, Martijn vd Kuil en Yvar Leonhardt. voor de groene band met blauwe slip zijn geslaagd Michael Gerritsen en Lars Meijer. Voor de groene band met bruine slip is geslaagd Teun van Duijn.

Voor de blauwe band met bruine slip is geslaagd Xander de Vries. Voor de bruine band zijn geslaagd Rico Bade en Thijs van Duijn.