Vertrekkend voorzitter Theo Bonants ontvangt KNHS-speldje

Vinkega – In de manege De Zuidstroom in Vinkega werd vrijdagavond tijdens de jaarvergadering afscheid genomen van de voorzitter van de Menvereniging Noordwolde, Theo Bonants.

Hij is 25 jaar bestuurslid geweest en vond het nodig de voorzittershamer over te dragen. Bovendien gaar de familie Bonants verhuizen.

De leden hadden een paar verrassingen voor hem. Sinterklaas kwam even langs, sprak hem toe en verraste hem met een oorkonde van het eerste erelidmaatschap van de vereniging. Verder werd hem door Marian Bosma, die nu een half jaar ad-interim voorzitter is, een KNHS speldje uitgereikt voor de verdiensten in de paardensport.

In zijn dankwoord deelde hij mee er veel plezier in te hebben gehad. “Alles kwam van twee kanten en er was bij iedereen een beleving bij de actieve Menvereniging Noordwolde en in de mensport.”, aldus Theo Bonants.

Ook werd afscheid genomen van de bestuursleden Piet Rozemeijer en Kees Slot, daarvoor in de plaats komt Frans Mols.

Tot slot werd de winnaar van de dressuurcompetitie van het afgelopen seizoen bekend gemaakt. Dat is geworden menner Manouk Boer. Zij wist voor de derde keer deze prijs in de wacht te slepen. De menprijs werd uitgereikt voor de scheidende voorzitter Theo Bonants.