Minisymposium VVD over veranderende 'sociale landschap'

Donkerbroek - De VVD Oost- en Weststellingwerf organiseren op vrijdag 14 maart een minisymposium in restaurant Het Witte Huis te Donkerbroek, met onder andere de auteur van het spraakmakende onderzoek 'De grenzeloze generatie'.

Tijdens dit symposium zullen VVD Tweede Kamerleden Aukje de Vries en Betty de Boer samen met Pascal van den Bosch (I-nrg) en de bekende macro-socioloog Frits Spangenberg spreken over zaken als (regionale) economische politiek, samenwerking en het veranderende sociale landschap om ons heen.

Frits Spangenberg is sociaal wetenschapper en oprichter van Motivaction International, dat sinds 1984 toonaangevend opinie-, beleids- en markt-onderzoek verricht. Een van zijn werken is 'De grenzeloze generatie', dat stoelt op het Mentality-waardenonderzoek van Motivaction, waarvoor tussen 1997 en 2009 ruim 20.000 personen diepgaand zijn ondervraagd.

Na de pauze zal in een forum discussie het publiek in de gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de sprekers.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 uur tot  22.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur) in Het Witte Huis in Donkerbroek. De toegang is gratis.

http://www.vvd-owo.nl/