Voorjaarsfair viert derde lustrum

Oldeberkoop - Tijdens het hemelvaartweekend, van 29 mei tot en met 1 juni 2014 wordt de 15e editie van de Voorjaarsfair in Oldeberkoop gehouden.

De fair laat haar bezoekers tijdens dit derde lustrum proeven, beleven en bovenal feestelijk genieten.

Tijdens de Voorjaarsfair wordt de bezoeker verrast met inspirerende thema's, demonstraties, workshops, activiteiten en muziek. Evenemententerrein De Doevekaamp wordt omgetoverd tot lifestyleparadijs, vol met gezellig ingerichte pagodes en kramen van de exposanten. Zo is er aandacht voor de thema's 'Binnen & Buiten', 'Proeven & Beleven', 'Beauty & Fashion' en 'Lifestyle & Trends'.

Voor de Voorjaarsfair is 2014 een speciaal jaar, omdat de fair dit jaar voor de vijftiende keer wordt gehouden. Daarom wordt er dit jaar extra feestelijk uitgepakt met bijzondere activiteiten en optredens van artiesten

De Voorjaarsfair Oldeberkoop is een project van Lionsclub Ooststellingwerf. De entreegelden zijn bestemd voor diverse regionale en (inter)nationale goede doelen, waar de organisatie zich met de vele vrijwilligers belangeloos voor inzet.

De Voorjaarsfair Oldeberkoop wordt gehouden op donderdag 29, vrijdag 30, zaterdag 31 mei en zondag 1 juni 2014 en is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Toegangsbewijzen á €8,00 zijn verkrijgbaar aan de kassa. Gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar. Zie ook www.voorjaarsfair.nl.

Zie voor meer foto's van vorig jaar het dossier Voorjaarsfair Oldeberkoop.