In- en uitgang Voorjaarsfair Oldeberkoop verplaatst

Oldeberkoop - De organiserende Lionsclub Ooststellingwerf heeft voor de 14e editie van de VoorjaarsFair een nieuwe opzet van het terrein bedacht. De in- en uitgang is dit jaar aan de lange zijde langs het fietspad aan de Heerenveenseweg.

De bezoekers komen binnen door een levensgroot VoorjaarsFair logo. Bij de kassa is een geldpunt waar bezoeker geld kunnen pinnen. Rechts op het terrein is de grote Lions koffiehoek met terras en kidsplace in info over goede doelen. Direct tegenover de ingang is de Brasserie met terras gesitueerd waar men kan eten en drinken. Op het middenterrein is de catwalk waar modeshows worden gehouden rondom de Doevetil. Ook vinden daar optredens plaats.

De Voorjaarsfair Oldeberkoop is op donderdag 9 tot en met zondag 12 mei 2013 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag tot 21.00 uur. Toegangsbewijzen á 7,50 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa. Gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar. De eerste 100 bezoekers op zaterdag ontvangen een volle tas met verrassingen. Zondag (moederdag) zijn er verrassingen voor de moeders. Kijk op www.voorjaarsfair.nl voor de laatste ontwikkelingen en de exposanten.