'Buiten Gewoon Genieten' op de Voorjaarsfair

Oldeberkoop - Tijdens het hemelvaartweekend, van 9 tot en met 12 mei wordt de 14e editie van de Voorjaarsfair in Oldeberkoop gehouden. De gezelligste fair van het noorden laat haar bezoekers proeven, beleven en bovenal genieten.

De Voorjaarsfair Oldeberkoop is een sfeervolle fair met karakter. Tijdens de fair wordt men verrast met inspirerende thema's, demonstraties, workshops, activiteiten en muziek. Evenemententerrein De Doevekaamp wordt omgetoverd tot lifestyleparadijs met meer dan 90 exposanten. Zo is er aandacht voor de thema's 'Binnen & Buiten', 'Proeven & Beleven', 'Beauty & Fashion' en 'Lifestyle & Trends'. Nieuw dit jaar is het Friese Woudenplein waar bezoekers kunnen kennismaken met de historie, natuur, cultuur en recreatie van Zuidoost Friesland en kan men proeven van de Smaak van de Friese Wouden.

De Voorjaarsfair Oldeberkoop is een project van Lionsclub Ooststellingwerf. De entreegelden zijn bestemd voor diverse goede doelen, waarvoor de organisatie zich met de vele vrijwilligers belangeloos voor inzet.

De Voorjaarsfair Oldeberkoop is op donderdag 9 tot en met zondag 12 mei 2013 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag tot 21.00 uur. Toegangsbewijzen á 7,50 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa. Gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar. De eerste 100 bezoekers op zaterdag ontvangen een volle tas met verrassingen. Zondag (moederdag) zijn er verrassingen voor de moeders. Kijk op www.voorjaarsfair.nl voor de laatste ontwikkelingen en de exposanten.