Overhemden met extra lange mouw - de populairste merken

Aangeboden door: mouwlengte7.com

Nederlanders zijn gemiddeld gezien een van de langste volken ter wereld. Deze mannen lopen tegen een probleem aan bij het kopen van heren overhemden. De mouwen zijn vrijwel altijd te kort. Bij een strekkende bewegingen komt het eind van de mouw nog net niet tot de elleboog. En dit ziet er niet mooi uit.

Daarnaast komt het overhemden niet onder het colbert uit wanneer er een pak gedragen wordt. En dat is wel de regel! Hoe los je dit op? Een extra lang overhemd, met andere woorden mouwlengte 7, biedt voor deze mannen een oplossing. De mouwen zijn net iets langer dan gemiddeld. Maar voor welke merken zou je moeten gaan? Lees het in dit artikel.

Sleeve7: de mouwlengte 7 specialist

Het merk Sleeve7 mag zich een specialist noemen op het gebied van overhemden met extra lange mouw. Zoals de naam al verklapt, is deze mouwlengte de enige in het assortiment, om alleen extra lange mannen te voorzien van prachtige overhemden. Ze zijn beschikbaar in zakelijke effen kleuren, of vrolijke motieven, voor casual gelegenheden.

Profuomo: Nederlands-Italiaanse overhemden

Profuomo richt zich ook al enige jaren met een deel van de collectie op de langere mannen. De extra lange exemplaren zijn prachtig. De combinaties van effen kleuren en motieven zijn eindeloos. Verder staan de shirts garant voor een hoge kwaliteit, waar elke lange man nog jaren van kan genieten. Profuomo is een algemeen hoog gewaardeerd merk, waarvan iedere man er graag een van in zijn kast wil hebben liggen.

Overhemden met extra lange mouw van Seidensticker

Seidensticker kent haar oorsprong in Duitsland. Het merk biedt een uitgebreid aanbod van overhemden met mouwlengte 7. Dit vertaalt zich niet alleen in motieven en kleuren, maar ook pasvormen. Er worden veel pasvormen gehanteerd, van aangesloten tot niet aangesloten modellen. Voor iedere man is er bij Seidensticker een geschikt overhemd.

Eton: hoge kwaliteit shirts geïnspireerd uit Zweden

De overhemden van Eton hebben ruim twaalf duizend naden die met de hand zijn gemaakt. De wevingen zijn dus dikker dan normaal, wat het overhemd duurzaam maakt en daarnaast fijn laat aanvoelen. De collectie bestaat chique printjes en elegante effen kleuren. De afwerking is van hoge kwaliteit en dit is zien tot in de kleine details.

Venti: hoge kwaliteit afgewerkt met Duitse precisie

Venti mouwlengte 7 legt de focus op kwaliteit. Het merk biedt luxe shirts aan met een ruim assortiment. Je kunt er terecht voor zakelijke shirts en casual shirts. De shirts zijn leverbaar in talloze kleuren. Daarnaast is bijna elk overhemd leverbaar met korte mouw, normale mouw of mouwlengte 7 (extra lange mouw). Tenslotte zijn alle shirts strijkvrij en gemaakt van 100% katoen.

Waar is mouwlengte 7 te vinden?

Winkels als mouwlengte7.com helpen jou graag aan het vinden van het juiste exemplaar met extra lange mouw. Het team dat bestaat uit ML7-specialisten, staat jou graag te woord aan de telefoon of via de mail. Neem gerust een kijkje op de website!