De beste poloshirts voor wanneer het kouder wordt

Aangeboden door: poloshop.com

Ondanks dat het kouder wordt, blijven we met z’n allen poloshirts dragen. De een draagt een polo met korte mouwen, maar wanneer je om je heen kijkt, zie je vaak dat de lange mouwen poloshirts uit de kast gehaald worden. Een poloshirt is het meest veelzijdige kledingstuk ter wereld.

En zeker nu er geapprecieerd wordt dat we met z’n allen thuis werken, trek je geen overhemd aan, maar draag je liever wat simpels, zoals een poloshirt.

Een poloshirt is sportief en zakelijk tegelijk. Dat is iets wat niet veel andere items in de herenkleding kast van de man kunnen zeggen. Voor de herfst en de winter zijn er genoeg mogelijkheden beschikbaar om nog steeds een poloshirt te blijven dragen. Lees voor de beste opties snel verder.

Poloshirts voor in de herfst

Het begint al in de herfst. Na een periode van zonneschijn, begint het kouder te worden en harder te waaien. Wanneer de herfst zijn intrede doet, blijft het poloshirt met korte mouwen blijft in de kast hangen. Wanneer je er voor kiest om een poloshirt met te dragen in de herfst draag dan een poloshirt van 100% katoen. Deze poloshirts zijn vaak vervaardigd met een breimethode van wol. Hierdoor voelen de poloshirts warmer aan. Wel zo lekker wanner het kouder wordt. Bovendien houdt een poloshirt meer warmte vast in vergelijking met een T-shirt.

Poloshirts met lange mouwen en korte mouwen

Bovendien zijn er niet alleen korte mouwen, maar ook lange mouwen te verkrijgen. Blote armen met het koude weer heeft voor veel mannen geen voorkeur. De lange mouwen bieden de oplossing. Maar, een exemplaar met korte mouw kan ook gedragen worden met daarover heen een trui. Warme poloshirts kunnen dus korte en lange mouwen hebben. Tevens geeft het ook nog een smart upgrade aan je outfit.

De perfecte polo

Het poloshirt is de middenweg van de zomer en de winter. Het draagcomfort is niet afhankelijk van een seizoen. Een T-shirt kan bijvoorbeeld in de winter minder lekker aanvoelen of wordt gedragen onder een trui of vest. In tegenstelling tot een poloshirt, die met zijn dikkere weving beter stand houdt tegen harde wind. Kun je er voor kiezen om een poloshirt met lange mouwen te dragen. Deze poloshirts zijn speciaal gemaakt voor tijdens de herfst en winter. Een voorbeeld hiervan is de Profuomo polo. Ideaal om te dragen tijdens de herfst en de winter. Draag deze shirts in combinatie met een chino of een pantalon en deze smaakvolle combinatie zou niet misstaan tijdens de donkere maanden van het jaar. Voor de casual liefhebbers kun je deze poloshirts zeer goed combineren met een denim spijkerbroek. Trek een paar fancy sneakers aan om je outfit officieel af te maken. Voor smart casual tot business casual zijn nette schoenen of loafers een goede optie.

De juiste polo

De koude maanden zorgen er misschien voor dat je wat meer binnen zit, maar neem eens de tijd om een prachtig poloshirt uit te zoeken. Kijk op poloshop.com - meer dan 2500+ poloshirts online.