Stichting Eduzon heeft nieuwe locatie

Wolvega - Stichting Eduzon is verhuisd naar Lenna Wolvega. “Eduzon en Wolvega zijn vanuit de oorsprong met elkaar verbonden. We zijn dan ook enorm blij dat we deze prachtige locatie in Wolvega kunnen betrekken’, zegt Ina Hoffman namens het bestuur.

Na ruim 10 jaar kantoor en begeleidingsruimte op de Blomslaan was het tijd voor een andere, kleinere locatie. Veel begeleidingen worden in de thuissituatie van de cliënt geboden, wat maakt dat er minder vaste begeleidingsruimte op locatie nodig is. De Lenna zal fungeren als thuisbasis waar cliënten, coaches en medewerkers met elkaar kunnen sparren, leren en samenwerken, maar vooral elkaar werkelijk ontmoeten.

Eduzon heeft een drietal kantoor/begeleidingsruimtes in de voormalige serviceflat Lenna. Lenna is een multifunctioneel gebouw waarin senioren, Uniek Talent (begeleid wonen en werken) en Restaurant Bruisss onder één dak samenkomen. Vooral de mix van activiteiten en mogelijke samenwerking met de andere zorgaanbieders zijn kansen voor alle organisaties.

Eduzon is een non-profit organisatie in Jeugd- en WMO zorg. De coaches en begeleiders stimuleren kinderen en jongeren met Autisme (ASS), ADHD en ADD om zich te ontwikkelen. Hoffman: ‘Door levensloopbegeleiding leren cliënten de eigen ontwikkeling sturen en maken de cliënt tot eigenaar van zijn eigen ontwikkelingsproces. De cliënt bepaalt welke stappen hij in welke levensfase zet. Het is leren voor het leven.’

www.eduzon.nl