Amivedi meldt zes vermiste katten

Wolvega De stichting Amivedi, Meldpunt Wolvega e.o., meldt de volgende vermiste huisdieren:

Vermist

Wolvega, Spoorsingel: sinds 4 september kater Thijs, 2 jaar, gecastreerd, overwegend rood gestreept met een wit puntje aan de staart en linker voorpootje heeft een klein beetje wit bij de teentjes. Geen chip.

Wolvega, Govert Flinckstraat: sinds 5 september kater Pip, zwart met wit, 5 jaar, ongecastreerd en geen chip. Hij is een voornamelijk zwarte kater met een witte bef en aan 3 voetjes witte teentjes. In de zon is er een rode gloed over zijn vacht te zien. Vrij slank. Pip is al vaker even vermist geweest en het vermoeden bij de eigenaresse bestaat dat hij bij iemand in huis zit.

Wolvega, Ds. Talmastraat: sinds 9 september kater Skodde, grijs met wit, 4 jaar, gecastreerd, gechipt. Grijze vacht, witte voetjes, witte borst.

Wolvega/de Blesse, Markt/Blessebrug (bij de haven): sinds 7 augustus kater Bengel, zwart met wit, gecastreerd en gechipt. Hij is een zwart/witte kat met een hangbuikje en is 10 jaar. Hij heeft een wit snuitje met roze neus, een witte bles en een wit lijntje over zijn hoofd lopen. Zwart masker en zwarte vlek op zijn achterhoofd. Ook tussen de schouderbladen heeft hij een zwarte vlek en een zwarte broek. Zijn pootjes zijn wit. Hij heeft een zwarte staart. Bengel is uit een auto ontsnapt of in Wolvega of in de Blesse bij de Blessebrug en is dus niet bekend in die omgeving!

Wolvega, Van Goghstraat: sinds 25 juli poes Skadi, cypers rood (gestreept), 5 jaar, gesteriliseerd, geen chip (daardoor is ze door het asiel inmiddels herplaatst). Ze is een kleine rode poes, grove strepen, meer gemarmerd. De eigenaresse mist haar ontzettend en wil haar graag terug. Hopelijk lezen de nieuwe eigenaars dit en nemen ze contact op met Amivedi.

Informatie

Tel.: 088 - 0064695, wolvega@amivedi.com, www.amivedi.nl