Genieten van nat picknickconcert in tuin

Elsloo - Stichting Kunstwerf heeft zondag in samenwerking met De Kortsluiting een concert gehouden in de tuin van Annemarijke Smit en Paul de Bruijn aan de Hoofdweg in Elsloo. Ondanks de regen kan het evenement als zeer geslaagd worden bestempeld.

Het optreden werd verzorgd door Erwin Java & Sean Webster. Erwin Java is de (ex)gitarist van Cuby + Blizzards en Sean Webster een in Nederland wonende Engelsman die gezegend is met een indrukwekkend stemgeluid.

De animo voor het concert was groot, want binnen een paar dagen waren alle beschikbare kaarten uitverkocht. Het duo speelde in een semi akoestische setting. De bezoekers genoten 75 minuten lang van deze geweldige muzikanten onder het genot van eigen meegebrachte hapjes en drankjes. Ondanks een hevige plensbui bleef het publiek, gehuld in poncho's en regenjassen, ademloos luisteren naar dit bijzondere optreden.

Om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen, waren er door de organisatie cirkels aangebracht in het gras. Hierin mochten de bezoekers plaatsnemen. Op deze manier kon er ondanks corona toch een dergelijk evenement worden gehouden.

De organisatie kreeg na afloop van het concert veel goede reacties. Het picknickconcert is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Het plan is om in het voorjaar van 2021 weer een concert te gaan organiseren op deze unieke locatie.