Vloeren & Interieur heeft alle horren in huis

Noordwolde - De horren van Vloeren & Interieur in Noordwolde worden al jaren als beste in kwaliteit beoordeeld.

Zodra de zon meer gaat schijnen gaan de ramen en deuren open voor frisse lucht en verkoeling. Ook vliegen, wespen en muggen weten echter de woon- en slaapkamers te vinden. Inmiddels zijn er vele (chemische) middelen en verdelgers verkrijgbaar tegen insecten en zijn er diverse aanbieders van horren op de markt. Voor het leveren van een echt goede oplossing is specialistische kennis van materialen én Nederlandse kozijnen nodig.

Vloeren en Interieur beschikt over deze kennis en het benodigde inzicht. De horren worden op maat gemaakt en geleverd met zwart transparant gaas voor extra doorkijk.

Voor alle horren bij Vloeren & Interieur geldt dat ze leverbaar zijn in alle RAL-kleuren, een 100% Nederlands product voor de Nederlandse markt, weinig of geen verlies aan daglicht in huis en ze worden binnen twee weken geleverd.

Horren zijn in te delen in drie types, voor zowel de ramen als de deuren: vaste horren, rolhorren en plisséhorren. De horren van Vloeren & Interieur worden gemaakt met enkel hoogwaardig aluminium en speciaal horrengaas. Voor iedere hor wordt het best passende gaas gebruikt.

Medewerkers komen gratis opmeten en voorzien klanten van een persoonlijk advies.

www.vloereneninterieur.nl