Buddha to Buddha sieraden bij Juwelier Steensma

Wolvega - Wie nu een sieraad van Buddha to Buddha aanschaft bij Juwelier Steensma in Wolvega profiteert van een actie. Bij een bestelling tot 100 euro krijgen klanten een tas ter waarde van 14,95 euro cadeau. De gratis Buddha to Buddha Cleaning Kit van 24,95 euro is voor klanten die een bestelling doen van 100 euro of meer.

Rindert Steensma, eigenaar van Juwelier Steensma, is heel enthousiast over de sieraden van Buddha to Buddha. ‘De sieradencollectie van dit Nederlandse merk bestaat uit armbanden, ringen, oorbellen, kettingen en hangers. Ze worden ontworpen in Amsterdam en met de hand gemaakt op Bali. De sieraden zijn van sterling zilver en worden soms gecombineerd met leer. Elk sieraad is uniek,’ legt hij uit.

De juwelier wil zijn klanten attenderen op de nieuwe lijn Black Rhodium. Dit zijn sieraden met een opvallende zwarte kleur. ‘Die kleur is echt uniek, die zie je bij geen enkel ander merk.’ De zilveren sieraden van de lijn Black Rhodium zijn zowel verkrijgbaar in combinatie met glimmend zilver als met 14 karaats goud.

Speelse look

De collectie Black Rhodium past bij andere collecties van Buddha to Buddha. Onderling laten zij zich prima met elkaar combineren voor een speelse look. De meest bekende collecties dragen de namen Chain, Nathalie en Ben. De sieraden uit deze collecties zijn verkrijgbaar in sets en worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Elke collectie wordt uitgevoerd in drie tot tot verschillende maten.

Verzorging

Steensma geeft een Cleaning Kit Cadeau aan klanten die sieraden van Buddha tot Buddha voor een bedrag van 100 euro of meer kopen. Deze Cleaning Kit bestaat uit een aluminium dos met daarin een spray, een ragertje om vuil uit de sloten verwijderen, een zacht houten borsteltje om de buitenzijde van de armband schoon te borstelen, een zwarte doek om de armband schoon te maken en een witte doek om het zilver te poetsen. Klanten die sieraden tot 100 euro aanschaffen, krijgen een tas van Buddha tot Buddha cadeau. De tas is gemaakt van canvas en zwart van kleur.

Juwelier Steensma aan de Van Harenstraat 10 is de enige officiële dealer van Buddha tot Buddha in Wolvega en omgeving. De actie Buddha tot Buddha duurt nog tot en met de maand augustus.

https://www.pansitenederland.nl/armbanden/buddha-to-buddha