Fietsen langs beschikbare bouwkavels

Wolvega/Noordwolde - Wethouder Hanneke Zonderland geeft zaterdagochtend bij hotel Van der Valk Wolvega het startsein van de bouwkavelexpeditie door zelf op de fiets te stappen en een rondje langs de bouwkavels te maken.

De bouwkavelexpeditie is opgezet ter promotie van tientallen beschikbare bouwkavels in Noordwolde en de Lindewijk in Wolvega. Weststellingwerf wil op deze ludieke manier het wonen en recreëren in de regio promoten.

Vakantiegangers, recreanten en andere belangstellenden uit de regio kunnen in de maand augustus op Bouwkavelexpeditie. Fiets4daagsewolvega heeft twee fietsroutes voor deze gelegenheid ontworpen voor de gemeente. De ene route leidt deelnemers langs de vrije bouwkavels in Noordwolde op de voormalige Renbaanschoollocatie. De andere fietsroute start in de Lindewijk in Wolvega en brengt fieters langs enkele tientallen kavels aan het water. De routes zijn ongeveer 25 kilometer lang.

Vanaf zaterdag 1 augustus liggen de routekaarten bij onder andere Hotel Van der Valk, Paviljoen Driewegsluis, Tramhalteplein Noordwolde en tal van recreatiebedrijven in en rond Wolvega en Noordwolde.

www.facebook.com/Bouwkavel-expeditie