Oogwereld biedt brillenadvies op maat

Wolvega - De website van Oogwereld in Wolvega is een geheel nieuw jasje gestoken. De site bevat meer informatie over wat Oogwereld Vallinga voor klanten kan betekenen op het gebied van oogzorg en oogmode.

De oogspecialisten adviseren klanten vrijblijvend welk type brillenglas het beste aansluit op de ogen en levensstijl.

Veel impulsen

Ogen hebben het tegenwoordig zwaar te verduren en krijgen met ontzettend veel impulsen te maken. Ze schieten van smartphone naar computer en van computer naar televisie. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten. Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen tijdens het werken.

Meerdere brillen

De enorme inspanning die ogen vandaag de dag voor de kiezen krijgen, is niet op te lossen met een simpele bril. Om in iedere specifieke situatie optimaal en comfortabel zicht te hebben, hebben mensen in feite meerdere brillen nodig met specifieke glazen afgestemd op die specifieke bezigheid. Oogwereld Vallinga adviseert of bijvoorbeeld een multimedia-, lees-, verkeers-, sport- of outdoorbril iets voor de klant kan zijn.

Veel mogelijkheden

Brillenglazen zijn veel meer dan een stukje glas. Voor iets wat er op het eerste gezicht altijd hetzelfde uitziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl is er een brillenglas op maat te maken, zodat iedereen gegarandeerd is van comfortabel en optimaal zicht op iedere afstand.

Oogwereld Vallinga is gevestigd aan de Van Harenstraat 58 in Wolvega.

www.oogwereld.nl