Ondernemers borrelen online met Robert van den Bout

Wolvega - Nog een paar maanden niet met elkaar borrelen terwijl ondernemers juist nu het netwerk en de energie goed kunnen gebruiken, dat vinden de gemeente Weststellingwerf en de CCW geen goed plan.

Daarom organiseren zij op dinsdagavond 5 mei een powerborrel van 20.00 tot 21.00 uur, waar alle ondernemers vanuit huis of bedrijf aan mee kunnen doen. Er is een show van Robert van den Bout, bekend van onder andere de Bikers Brotherhood en het boek De Nieuwe Dominee.

Robert van den Bout combineerde jarenlang een baan als manager bij een overheidsgerelateerde organisatie met de leiding aan een motorclub. En naast mooie verhalen heeft deze biker nog een paar boodschappen voor de ondernemers, met een dosis humor.

Alle ondernemers uit Weststellingwerf zijn uitgenodigd virtueel te borrelen en de show te volgen over brotherhood en hoe de nieuwe dominee ook de persoonlijke motor nog verder aan slingert. En er is ook ruimte voor reactie en vragen via de chat. De virtuele bar opent om 19.50 uur, de show start om 20.00 uur en sluit om 21.00 uur af met de laatste ronde.

Ondernemers kunnen zich kosteloos aanmelden via de agenda van de CCW op www.ondernemeninweststellingwerf.nl Dan ontvangen zij voor de online borrel een toegangsmail.

Van den Bout traint en presenteert voor bedrijven als de politie, ABN AMRO, Jumbo, Ziggo en Harley Davidson. Ook is hij auteur van verschillende boeken.