Kinderyoga bij Yoga Pilates Elsloo

Elsloo - Yoga Pilates Elsloo biedt naast verschillende pilates en yoga lessen wekelijkse kinderyoga aan.

Bij kinderyoga leren jonge yogi´s spelenderwijs houdingen waarmee ze fysiek sterker en leniger worden, meer zelfvertrouwen krijgen, zich leren te ontspannen en oefenen met bewuster ademhalen. De les kent veel spelelementen die de fantasie prikkelt en de weerbaarheid vergroot. Kinderen gebruiken geleerde houdingen om bijvoorbeeld door de jungle te wandelen of in een ander fantasiespel te verdwijnen. Ze verbeteren hiermee hun creativiteit en verhogen hun concentratievermogen.

Kinderen staan dagelijks bloot aan ontzettend veel prikkels en ervaren vaak druk vanuit vele hoeken zoals ouders, verzorgers, school, vriendjes en sport. Yoga is daarom een goede manier om even niet bezig te houden met al die drukte. Er is geen competitie en kinderen focussen zich op zichzelf, hun eigen gevoel en lichaam. Dit kan er bij kinderen voor zorgen dat ze rustiger worden.

Yoga Pilates Elsloo biedt wekelijkse kinderyoga lessen aan op woensdag van 15.30 tot 16.30 uur. De lessen zij bedoeld voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

www.yogapilateselsloo.nl