Martine Hassing regelt alles voor de ideale reis

Wolvega - Waar reisbureaus nog niet zo heel lang geleden een prominent onderdeel van de meeste winkelstraten waren, is dat tegenwoordig een stuk minder. Dat komt door de vlucht die online shoppen heeft genomen. Vliegtickets, hotels en huurauto’s zijn zonder tussenkomst van een fysiek reisbureau op internet te koop.

Lang niet iedereen vindt dat prettig. Sommigen zijn online niet zo handig, anderen willen een grote reis gaan maken, bijvoorbeeld. Er zijn dus genoeg vakantiegangers die de kennis van een doorgewinterde reisadviseur goed kunnen gebruiken.

Mobiele reisadviseuse

Juist voor die mensen staat Martine Hassing sinds vrijdag 22 februari iedere vrijdag in de winkel van Optie1 in Wolvega. Zij is de mobiele reisadviseuse van TUI at Home, met 15 jaar reiservaring. “Als mobiele reisadviseuse van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen, maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan, maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor vakantiegangers die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. Ook tijdens de vakantie sta ik voor mijn klanten klaar, met één appje of telefoontje kunnen zij mij altijd bereiken.”

Alleen zelf koffer inpakken

Martine regelt alle aspecten van een reis. Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot aan een visumaanvraag. “Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken.”

Gerenommeerde reisorganiaties

In tegenstelling tot wat de bedrijfsnaam TUI at Home doet vermoeden, werkt Martine samen met vele gerenommeerde reisorganisaties en niet alleen TUI. Haar advies is gratis en vrijblijvend.

TUI at Home Martine Hassing is iedere vrijdag bij Optie1 in Wolvega te vinden. Neem contact op via martine.hassing@tui.nl.

tuiathome.nl/reisadviseur/martine-hassing/