Concordia rijdt met liefdescaravan door Elsloo

Elsloo - ‘Doe eens iets anders, iets origineels met Valentijn’ was de oproep van de muziekvereniging Concordia uit Elsloo. Zij trokken op de ietwat gure zaterdagmiddag rond met de All you need is Love-caravan door het dorp.

De muziekvereniging wil op Valentijsdag, vrijdag 14 februari, bezoekers en dorpsbevolking meeslepen door de klanken van de liefde.

Met alle toetsers en bellen en veel liefdesmuziek werden de inwoners zaterdag opgeroepen om naar de rode caravan te komen om bijvoorbeeld een liefdesboodschap in te spreken voor een speciaal iemand. Ze konden ook een muzieknummer opdragen aan een speciaal iemand, een liefdesgedicht voordragen en de geliefde eens in het zonnetje zetten. Het inspreken ging gepaard met een opname op video. Wat de opbrengst van de video-opnamen is, wordt nu nog door de organisatie geheim gehouden, maar tijdens het Valentijnsconcert op het witte doek prijs gegeven. Duidelijk werd dat de dorpsbewoners eerst niet zo scheutig waren met het inspreken, maar hoe langer de caravan rondreed, hoe meer verrassende teksten en bedankjes aan geliefden of goede vriend(in) er in de in romantische sfeer ingerichte caravan werden gedaan.

Tijdens het Valentijnsconcert brengt Concordia in ieder geval een 12-tal muziekwerken over de liefde in een romantische sfeer in de grote zaal van ’t Anker. De aanvang is 20.00 uur.<eindpunt>