Linde College houdt open dag

Wolvega - Alle leerlingen uit groep 8 zijn op donderdag 30 en vrijdag 31 januari uitgenodigd om met hun ouders/verzorgers kennis te maken met het Linde College in Wolvega.

Tijdens het open huis zijn er demonstratielessen, proeflessen, rondleidingen en een informatiemarkt. Er helpen altijd veel leerlingen tijdens deze avonden. Zij kunnen toekomstige brugklassers vertellen hoe zij de school en het onderwijs ervaren. Ook zijn er veel docenten die meer vertellen over de school, de nieuwe vakken waar brugklassers mee te maken krijgen en over alle keuzemogelijkheden.

Techniek, sport en cultuur

Het Linde College biedt vmbo, havo en vwo. Er is veel aandacht voor techniek, sport en cultuur. Naast de reguliere lessen, zijn er veel extra keuzemogelijkheden, bijvoorbeeld extra gratis muzieklessen en keuzevakken. Zo ontdekken leerlingen waar ze goed in zijn en wat zij willen ontwikkelen. Leerlingen van het havo en vwo maken in de brugklas kennis met het Technasium. Het vak Talent & Ontwikkeling biedt de school voor alle leerlingen in de brugklas van het vmbo.

Kleine teams

Alle leerlingen krijgen les in hetzelfde gebouw. Hierdoor ontmoeten leerlingen van alle leerwegen en leerjaren elkaar. De docenten werken in kleine teams en hebben regelmatig overleg. Hierdoor krijgen alle leerlingen persoonlijke aandacht. Ook ouders/verzorgers worden betrokken bij de ontwikkeling van hun zoon of dochter.

www.lindecollege.nl