Veerkrachtig Oldeholtpade klopt Trinitas in slotfase

​Boijl - Oldeholtpade klopte Trinitas op de valreep met 3-4. De thuisploeg gaf een 3-1 voorsprong uit handen.

De wedstrijd was nauwelijks begonnen of de openingstreffer was een feit. Wilco Elshof schoot hard in de korte hoek raak achter de kansloze keeper Marcel Betten (0-1). Kort daarop bracht Marc Platje de gastheren op gelijke hoogte. De thuisclub ging effectief om met de kansen. Jeroen Bokkers gaf vanaf rechts een prima voorzet die bij de tweede paal knap binnen werd gegleden door Marc Platje (2-1). Trinitas kreeg een penalty toen scheidsrechter Hooge een duwfout bestrafte. Remon Prins benutte dit cadeautje feilloos (3-1).

Thuisploeg wordt teruggedrongen

Oldeholtpade begon fel aan de tweede helft en Stefan de Vries maakte al snel de aansluitingstreffer (3-2). De gasten voerden steeds meer de druk op en drongen de thuisclub in de verdediging. De gevaarlijke Marc Platje kwam nauwelijks nog aan de bal. Oldeholtpade kwam op gelijke hoogte door een doelpunt van Mark de Vries (3-3).

Reflex

Trinitas leek rijp voor de sloop, maar niets was minder waar. Marc Platje schoot net voorlangs. Aan de andere kant werd en kopbal van Hilco Krikke door keeper Betten met een geweldige reflex gekeerd. De winnende treffer voor Oldeholtpade viel in de absolute slotfase. Wilco Elshof gaf de bal mee aan Peter de Vries, die Betten omspeelde en de 3-4 op het scorebord zette.