Lintjo laat Lemmer lijden

Oldeberkoop - Lintjo kende in haar eerste thuiswedstrijd weinig problemen met Lemmer. De Oldeberkopers wonnen met 22-12.

De geblesseerde Lintjo-coach Lammert van der Veen wordt de komende tijd vervangen door trainer/coach Menno de Vries. Lintjo ging voortvarend van start en bracht al snel de stand op 6-3. De thusploeg had controle over de verdediging, waardoor Lemmer niet in de wedstrijd kwam. Door het felle verdedigen van Lemmer kreeg Lintjo veel kansen van afstand. De stand bij rust was 11-6.

In de beginfase van de tweede helft werd er om en om gescoord. Lintjo maakte het zichzelf onnodig moeilijk door te moeilijke aanvallen op te zetten. Lemmer zocht naar de kansen op de doorbraak. Daarna creëerde Lintjo legio kansen, waarvan er veel werden verzilverd. Lemmer bracht diverse wissels binnen de lijnen om de kansen te keren. De marge werd door Lintjo toch snel uitgebreid.

Doelpunten: Marc de Boer (5), Kees Flapper (4), Jacco Wouda (3), Marco den Ouden (3), Jildau de Haan (3), Sybrit Pen (2) en Lisanne de Boer (2).