Powerontbijt voor alle Weststellingwerfse ondernemers

Wolvega - De gemeente en de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) organiseren een powerontbijt voor álle ondernemers in Weststellingwerf. Dat gebeurt op 15 november, landelijk de Dag van de Ondernemer.

MKB ́er, zzp’ ́er, dga, recreatieondernemer en winkelier zitten die dag aan de ontbijttafel bij Hotel Van der Valk in Wolvega. Het moet een inspirerend powerontbijt worden.

Klantenfluisteraar

Het is de bedoeling dat de ondernemers met een gevulde maag én vol nieuwe ideeën en inspiratie weer aan de slag gaan. Jan van Setten, ook wel de ‘Klantenfluisteraar’ genoemd, houdt een verhaal. Hij is een van de best gewaardeerde experts en auteurs van Nederland over klantgerichtheid en commercie. Van Setten neemt de ontbijters interactief mee op klantreis door het brein van je klant én zijn gedrag.

Hij geeft verwarrend eenvoudig antwoord op verschillende vragen: Hoe beslist een klant nu echt?; Aan welke knoppen moet ik draaien om een klant voor me te winnen?; Waarom komt mijn boodschap (soms) anders over dan ik wil?; Hoe haal ik positieve energie uit weerstand en bezwaren?. Met zijn tips en inspiratie kunnen de ondernemers meteen zelf aan de slag.

www.weststellingwerf.nl/powerontbijt