Wie wint de eerste Gouden Pluim?

De komende tijd kunnen de lezers van de Stellingwerf inwoners nomineren in dit gebied die iets bijzonders hebben gedaan. Ieder met zijn eigen unieke reden. Uit de genomineerden zal de jury vijf personen kiezen die gaan strijden voor de Gouden Pluim.

Wie heeft er dit jaar iets bijzonders gedaan voor een ander? Wie bezoekt vaak ouderen in een verzorgingstehuis, doet iets extra's voor een sportvereniging, heeft een evenement georganiseerd voor een goed doel of iemand geholpen die in nood zat? Heeft u iemand in gedachten? Let dan goed op, want dit jaar reikt de Stellingwerf voor het eerst de Gouden Pluim uit aan de persoon die iets bijzonders heeft gedaan.

Wat is de Gouden Pluim? 
De Gouden Pluim is een verkiezing georganiseerd door de Stellingwerf. Met de Gouden Pluim wordt iemand die dit jaar iets bijzonders heeft gedaan voor de lokale gemeenschap in het zonnetje gezet. 

Hoe wordt de winnaar gekozen?
Door publieksstemmen en stemmen van de jury wordt de uiteindelijke winnaar gekozen.

Tot wanneer kan ik iemand nomineren?
U kunt tot zaterdagavond 23 november een inwoner uit de gemeente Weststellingwerf nomineren via deze pagina. 

Hoe worden de ingevulde gegevens gebruikt? 
De ingevulde gegevens zullen we alleen gebruiken als de genomineerde door gaat naar de volgende ronde. De Stellingwerf gaat zorgvuldig met de gegevens om en verstrekt deze nooit aan derden.