FC Wolvega maakt duo lid van verdienste

Wol vega - Twee leden van FC Wolvega werden op de algemenen ledenvergadering tot ‘lid van verdienste’ benoemd.

Anne Mulder werd in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger, met in het bijzonder zijn werkzaamheden bij de renovatie. Johan Miedema is al jarenlang bestuurslid, trainer en vrijwilliger.

FC Wolvega wil volgend jaar starten met de upgrade van sportpark Molenwiek en met de aanleg van een nieuw kunstgrasveld. Afgelopen jaar zijn er gesprekken gevoerd met de gemeente, wat leidde tot een subsidie van 400.000 euro ter realisatie van het kunstgrasveld.

Rabobank Coöperatiefonds keerde 7500 euro uit voor de komst van ledverlichting rondom het hoofdveld. Er zijn nog acties nodig om aan de verdere uitvoering van het masterplan invulling te geven.

Renovatie van kantine

Eerder werd de kantine verbouwd. Deze onderging een totale renovatie. De kantine is duurzaam verbouwd. Ter ere van deze renovatie is een gedenkbord gemaakt, waar vrijwilligers hun namen vereeuwigd zagen worden.

FC Wolvega timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg op zowel sportief als organisatorisch vlak. De vereniging een sportief en sociaal platform voor jong en oud zijn.

Op de ledenvergadering werd de opkomst van het vrouwen/meisjes voetbal van FC Wolvega aangestipt. De club hoopt dat er teams promoveren naar hogere klasses.

Gezonde vereniging

Ondanks de kosten voor de renovatie is FC Wolvega een financieel gezonde vereniging. Over het afgelopen seizoen werd een winst gerealiseerd is. Voor het vierde jaar op rij werd de contributie niet verhoogd.