Wethouder Verhagen opent 'Vertedering' bij Kunstwerk! in de Stellingen

Noordwolde - Op de herfstexpositie 2019 van Kunstwerk! in de Stellingen (KWIDS) in Noordwolde presenteren zich een groot aantal kunstenaars uit de drie Noordelijke provincies. Wethouder Esther Verhagen van de gemeente Ooststellingwerf verrichtte zondag de officiële opening van de herfstexpositie. Muzikale omlijsting was er van harpiste Ingrid Huetten.

Het thema dit keer is 'Verterdering'. Er zijn meerdere disciplines in de kunst te bekijken. Onder andere: schilderijen, grafiek, fotografie, etsen, glasfusion, porselein, mixed media, sieraden en papieren beelden.

Deelnemende kunstenaars zijn Esther van Amsterdam, Corina Blom, Ton Broekhuis, Maaike Buisman, Froukje Dijkstra, Han van Hagen, Jose Hingst,  Betty van der Kamp, Elske Klik, Tjeerd Landman, Lia van Rhijn, Sieger Rodenhuis, Ubaldo Sichi, Lidwien en Bouke Terpstra.

Kunstwerk! in de Stellingen is een vrijwilligersorganisatie die sinds 2010 drie keer per jaar groepsexposities organiseert. Volgend jaar wordt het 10-jarig bestaan gevierd. De huidige expositie duurt tot en met 1 december.