IJs- en Skeelerclub Lindenoord trots op leden

De IJs- en Skeelerclub Lindenoord sloot het skeelerseizoen af met de finale van vier clubwedstrijden.

De resultaten werden opgeteld bij de eerdere wedstrijden in de competitie, waarna het eindklassement werd opgemaakt. De uitslag is te vinden op lindenoord.nl

Tijdens de clubdag werden de leden die deelnamen aan het Nederlands-, Europees- en de wereldkampioenschap in 2019 gehuldigd.

Casper de Gier werd eerste op de puntenkoers weg NK 2019, derde op de puntenkoers weg EK in Pamplona en deed mee aan het WK in Barcelona.

Bianca van der Meer werd op het NK tweede op de 1000 meter piste. Ruurd Dijkstra was erg succesvol op het NK. Hij werd eerste op de punten/afvalkoers, tweede op de afvalkoers weg en derde op de puntenkoers weg. Logisch dat hij werd geselecteerd voor het WK en het EK.Jeroen de Kroon werd op het NK eerste op de 200 meter sprint piste en eerste op de one lap weg. Hij heeft deelgenomen aan het WK en EK. Moniek Klijnstra werd tijdens het NK eerste op de 200 meter sprint piste en eerste op de one lap weg. Zij nam deel aan het WK en het EK.Rick van den Akker werd op het Nederlands kampioenschap derde op de onelap. Mathias Vosté nam deel aan het WK.

Natuurlijk is de club trots op onze NK kampioenen en deelnemers EK en WK, maar ze zijn ook trots op alle leden die hun best hebben gedaan om steeds beter te skeeleren. Trots is de club ook op de trainers en vrijwilligers die hebben geholpen om alle activiteiten voor de leden te organiseren. Daarom werd de clubdag afgesloten met een barbecue voor iedereen.