Ondernemers luisteren naar boeiend verhaal van voormalig F1-coureur Robert Doornbos

Wolvega – In de tent Pleintje van der Sande in Wolvega was dinsdagavond de ondernemersavond van het Lindefestival, waar alle ondernemers uit Weststellingwerf elkaar ontmoetten. Daarnaast waren ook de Weststellingwerfse serviceclubs uitgenodigd. Het Lindefestival duurt tot en met zondag.

Als gastspreker was uitgenodigd oud-Formule 1-coureur Robert Doornbos met het thema ‘Alles in de hoogste versnelling’. Na aankomst in zijn snelle Porsche ontving organisator Henk Booij hem. Hij racete in de Indy car en de Formule 1, maar alles gaat bij hem over presteren in de hoogste versnelling. Daar kon hij dan ook aanstekelijk, maar boeiend over vertellen. Hij zoekt altijd de grenzen op en vindt dat iedereen dat zou moeten doen. Want, als je alles onder controle hebt, ga je gewoon niet hard genoeg.

Voor en na de presentatie traden Rik & Jasper op. Ze zaten bij de Wereld draait door, speelden bij Ilse de Lange en toeren door het hele land. Vanavond stonden ze op het Pleintje van der Sande. De ruim 200 bezoekers gingen nog gezellig napraten en netwerken.