Leden van Arena tonen vaardigheden

Wolvega - In een tot de laatste plaats bezette sporthal de Olde Steense was de uitvoering ‘Turn in Colors’van de Koninklijke Gymnastiekvereniging Arena.

De uitvoering is eens in de twee jaar. Alle leden lieten in ruim twee uur verschillende acts in dans en gym zien. Na de begindans, de traditionele vaandelgroet en het openingswoord van de voorzitter beten peuters en kleuters het spits af met een kabouterdans en met gym, gebaseerd op de beweeglessen van het Nijntje beweegdiploma.

Kleuren Turnen

Daarna toonden turnsters in diverse niveaugroepen hun vaardigheden. De turnsters in de recreatiegroep vertoonden hun kunsten die zij op basis van het lessysteem ‘Kleuren Turnen’ verkregen. Ook voerden zij een kleurrijke dans op.

Mystery Act

De selectieturnsters toonden oefeningen op brug en balk in duo’s en trio’s. Ook in duo’s werden er vloeroefeningen op muziek gedaan. In een combi-act van turnen, dans en acro werd een show gegeven. De teams van het groepsspringen lieten per team hun beste toestel zien, waarop zij dit seizeon prijzen wonnen, waaronder een Friese titel. De leiding van Arena voerde een ‘Mystery Act’ op. Deze uitvoering leidde tot hilarische momenten.

De uitvoering werd na een afscheidswoord en de einddans afgesloten.