Jumbo laat medewerker sporten

Noordwolde – Ik Sport van Guido Duiven in Noordwolde is uitgebreid met een fitnessstudio. Naar aanleiding van deze uitbreiding is Jumbo De Jong een samenwerking aangegaan om haar medewerkers de mogelijkheid te geven om tegen een gereduceerd bedrag te laten sporten.

Ik Sport verzorgde al groepslessen. Inêz de Jong van Jumbo verklaart dat zij het belangrijk vind dat haar medewerkers gezond en fit zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

Naast de diverse maatschappelijke sponsoring en betrokkenheid stellen wij nu onze medewerkers in staat om fit in het leven te staan. Jumbo verstrekt twintig procent korting aan haar medewerkers op basis van een half jaar abonnement.

Guido Duiven is enthousiast over de samenwerking. Deze samenwerking kwam tot stand doordat reeds een aantal medewerkers bij hem aan het sporten waren. De uitbreiding van de sportschool was mogelijk daar de ruimte naast de sportzaal beschikbaar kwam. Deze is compleet ingericht met fitness apparatuur. Ook worden er de groepslessen van Les Mills, streetdance lessen voor basisschoolleerlingen en de senioren vitaal lessen gegeven. Laagdrempeligheid, individuele aandacht, de ongedwongen sfeer en vooral de betaalbaarheid zijn de speerpunten van Ik Sport. Jumbo De Jong en Ik Sport gaan de samenwerking vol vertrouwen aan.