Arena huldigt clubkampioenen

Wolvega - Gymnastiek- en turnvereniging Arena hield haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Bijna alle leden kwamen tijdens in actie om te proberen clubkampioen te worden.

In drie categorieën was het mogelijk om kampioen van de vereniging te worden: de recreatie oefenstof, de verplichte oefenstof en de keuze oefenstof. In de recreatie kwamen 26 turnsters in actie. In de niveaus fun 1, 2 en 3 toonden de turnsters hun kunnen aan de jury. Per niveau werden er aan alle turnsters medailles uitgereikt. Bij het opmaken van het overall klassement in deze categorie bleek dat Renaya Bipat zich clubkampioene mag noemen bij de recreatie. De wisselbeker viel haar ten deel.

Voorgeschreven oefenstof

Daarna was het de beurt aan 41 turnsters in de voorgeschreven oefenstof. Er werden veel medailles uitgereikt door de veelheid van de verschillende niveaus binnen deze categorie. In het overall klassement was Isa de Vries de beste turnster van de voorgeschreven oefenstof. Zij nam de wisselbeker in ontvangst en mag zich clubkampioen noemen.

De 17 turnsters uit de keuze oefenstof streden als laatste groep voor de wisselbeker en de titel clubkampioen. Zoë Pols was de beste turnster.

Nijntje beweegdiploma

De peuters en kleuters toonden hun vaardigheden voor het behalen van het Nijntje beweegdiploma. Tijdens de lessen van het beweegprogramma leren kinderen spelenderwijs de basisvormen van het bewegen. Bij de afsluiting van een serie beweeglessen volgt een uitreiking van een beweegdiploma. Het beweegdiploma 1 werd behaald door Kiek ten Wolde, Danyel van Straten, Stijn Prins, Noan Schaper, Siem Bakker, Djayden Dingelhoff, Lian de Vries, Jennifer Tietema en Milan Vermaning. Het beweegdiploma 2 werd uitgereikt aan Julian Hofstra.

Ook werden er verenigingsdiploma’s uitgereikt aan Fos Bekhof, Eva Kromkamp, Indi Schaper, Finn Oostra, Famke Koopman, Isabel Hakkaart, Meilana van der Voort, Lynn Bosma, Lovina Smit en Liz Lodewijk.