Viverè Centrum opent

Wolvega – De onderneming Viverè, centrum voor ontwikkeling en perspectief, heeft zich gevestigd in het pand aan de Schoolstraat in Wolvega, voorheen Dansdomein Drent.

Het interieur heeft een eigentijdse vorm met spreekkamers. Op woensdag was er een Open Huis en waar veel belangstellenden een kijkje namen en de gasten van de coaches en deelnemers tekst en uitleg kregen. Eigenaar Jaike van der Meulen is sinds 1 april 2018 eigenaar/coach van Viverè.

'Onze arbeidsmatige dagbesteding is voor jongeren en volwassenen die weer mee willen doen in de samenleving. Naast de individuele ontwikkeling richten we ons op de onderlinge samenwerking. Leren door samen te doen. Daarin ligt een grote kracht. Op deze manier willen we een centrum neerzetten waar iedereen zich veilig, prettig en welkom voelt', zegt Jaike van der Meulen.

De aanpak van Viverè sluit heel goed aan bij de  coaching praktijk die zij in 2009 is gestart en die naast het Viverè Centrum blijft bestaan. De werkwijze die zij hanteert, is gebaseerd op de NAC methode van Anthony Robbins. Ook wordt gezorgd voor een goede nieuwe basis die het beste in de mens naar boven haalt en waardoor resultaat wordt bereikt. Er is regelmatig overleg met de gemeente.